Mobilizare de forțe la Mehadia. Autoritățile caută doi copii, de trei și cinci, ani din Globurău (UPDATE)

Mobilizare de forțe la Mehadia. Autoritățile caută doi copii, de trei și cinci, ani din Globurău (UPDATE)

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin s-au mobilizat de urgență și efectuează la această oră, căutări în vederea depistării cât mai rapide, a doi frați de trei și cinci ani, care au dispărut de la domiciliul din satul Globurău, comuna Mehadia.

Autoritățile din Mehadia au fost sesizate ieri în jurul orei 20.00 cu privire la faptul că FRĂȚILĂ FLORIN GHEORGHE, de cinci ani și FRĂȚILĂ MARIA MAGDALENA, de trei ani, au plecat de la domiciliu și nu s-au mai întors, îmediat fiind demarate căutările. În această dimineață, căutările au fost reluate cu un elicopter IGAV care survolează întreaga zonă împădurită din proximitatea localității de dispariție. 

„În acest moment, peste 250 de forțe, suplimentar față de cele angrenate pe timpul nopții, dintre care aproape 100 de polițiști din structura aparatului județean al Inspectoratului, Polițiilor Municipale Reșița și Caransebeș și Poliției Stațiunii Băile Herculane, împreună cu 20 de jandarmi, inclusiv jandarmi montani de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Caraș-Severin, 41 de pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic, 8 specialiști Salvamont, voluntari, pădurari și localnici care cunosc foarte bine zona, împărțiți în echipe, au împânzit întreaga zonă de căutare. La fața locului se acționează în continuare cu cei doi câini de prelucrare urme de miros uman ai Inspectoratului, urmând a fi adus un al treilea câine antrenat în misiuni de căutare-salvare aparținând Serviciului  Salvamont Caraș-Severin. Se depun toate eforturile instituționale pentru ca cei doi minori să fie găsiți cât mai repede și aduși în siguranță“, ne-a informat Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

UPDATE, ora 15.40
Copiii au fost găsiți în urmă cu puțin timp. Au fost preluați de polițiști. Un participant la trafic i-a văzut pe marginea DN 6, în apropiere de Plugova,a sunat la 112 și imediat au ajuns colegii la fața locului și i-au preluat. La o distanță de opt kilometri de locul dispariției au fost găsiți.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − three =