Misiune grea în etapa a 13-a: rosso-nerii înfruntă Farul

După ce au învins în Valea Domanului Concordia Chiajna şi Universitatea Cluj, rosso-nerii reşiţeni merg cu un moral foarte bun la Constanţa, acolo unde vor înfrunta sâmbătă formaţia Farul. Dacă în urmă cu trei etape, distanţa din clasament între cele două echipe era de 12 locuri, acum diferenţa s-a micşorat spectaculos: doar şase poziţii mai despart adversarele de sâmbătă. Farul e pe locul 10, cu 17 puncte, în timp ce rosso-nerii ocupă poziţia a 16-a, cu 14 puncte în cont. Constănţenii n-au luat decât un punct din ultimele două jocuri, dar acest lucru îi va ambiţiona cu siguranţă. CSM Reşiţa va avea o misiune foarte dificilă, spune antrenorul Alin Minteuan.

“Avem un meci extrem de greu; nu că meciurile dinainte au fost uşoare, sau cele care vor veni nu vor fi la fel de grele, dar acesta este primul care urmează pentru noi. Farul n-a reuşit în ultimul joc să obţină măcar un punct din meciul cu Rapid, dar am văzut acel meci, Constanţa are o echipă destul de bună, competitivă, şi ne va fi foarte greu, dacă nu vom aborda partida aşa cum am făcut-o în celelalte meciuri. Lotul este valid în proporţie de 99%, avem doar problema veche a lui Lungu, care are o entorsă la genunchi. În rest, toată lumea este OK, s-au făcut şi testele pentru COVID, totul este în regulă. Aşa, mici probleme, mici lovituri bineînţeles că sunt inerente, dar în general suntem bine”, a spus Alin Minteuan.

Declaraţii ferme vin şi din tabăra constănţeană. După înfrângerea suferită cu Rapidul, antrenorul Ianis Zicu şi-a autoimpus obiectivul pentru finalul de an: “Mai sunt patru meciuri în campionat până în iarnă, plus unul în Cupă. Sper să reușim să fim pe loc de play-off, pentru că în iarnă, sută la sută, eu sunt primul care voi reacționa și, dacă nu suntem aproape, nu voi mai sta. Mi-am asumat un obiectiv și cred că acești jucători pot să ducă echipa în play-off”, a declarat principalul Farului.

Rămâne de văzut cine va avea ghinion în etapa a 13-a. Jocul Farul Constanţa – CSM Reşiţa se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe arena Farul. (Foto: Miruna Mihancea)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 − 3 =