Mini-afacerea lui Nea Ilie de la Caransebeş

afacere 2

Pensionarul Ilie Șuta a dorit să-și pună în valoare experiența de zeci de ani în prelucrarea lemnului și să producă mobilier, ferestre și uși din lemn, prin intermediul proiectului „O șansă pentru comunitățile marginalizate din municipiul Caransebeș”, derulat de Primăria Caransebeș, în parteneriat cu Asociația „Organizația pentru Strategii și Programe de Dezvoltare”, Episcopia Caransebeșului, Colegiul Național „Traian Doda” și Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș.

„Afacerea mea, SC Mobila Ilie SRL, înseamnă un atelier care se ocupă cu fabricarea mobilei și a altor elemente din lemn masiv. Produc mobilă la comandă, atât pentru locuințe private, cât și pentru instituții publice, iar prin proiect am reușit să mă dotez cu echipamente foarte moderne, finanțarea fiind de peste 110.000 de lei”, a spus Ilie Șuta, neobosit ca în vremurile tinereții, care lucrează acum la atelierul din curtea Transal Urbis.

Proiectul „O șansă pentru comunitățile marginalizate din municipiul Caransebeș” are o valoare totală de 24,1 milioane de lei, fiind derulat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, în comunităţile marginalizate în care există populaţie aparţinând minorităţii rome.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three × four =