Metalul Bocşa s-a îndoit la Caransebeş

caransebes bocsa 5

Viitorul Caransebeş – AS Metalul Bocşa 3-0 (2-0)

Duminică, 2 iunie, în penultima etapă a campionatului, Viitorul Caransebeş a întâlnit-o, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş, pe Metalul Bocşa, într-o partidă fără miză, care a avut mai degrabă un aer de vacanţă.

Scorul a fost deschis în minutul 4, după ce Mărgan a bătut un aut de pe partea stângă, mingea a ajuns la Jula, acesta a driblat doi adversari şi, de la 25 de metri, a şutat plasat în stânga portarului bocşean Roşu.

Oaspeţii au replicat în minutul 11, şutul în vinclu, de la 20 de metri, al lui Arimiea fiind deviat de Birăescu în corner.

Caransebeşenii şi-au mărit avantajul în minutul 16, atunci când Al. Nicola a luat o acţiune pe cont propriu pe partea stângă, a intrat în careu şi a centrat, apărătorii bocşeni au respins, Negoescu a recuperat şi, de la 18 metri, a trimis un şut excelent, sub bară, făcând inutilă intervenţia lui Roşu.

În minutul 44, Jula a recuperat o minge în jumătatea proprie, i-a pasat lung, pe dreapta, lui Boieriu-Ujică, centrarea pe jos a acestuia, în gura porţii, fiind reluată de Neagu în bara transversală a porţii bocşene.

Caransebeşenii au stabilit scorul final în minutul 77, atunci când Enache a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă de Al. Călin, lovitura de la 11 metri fiind executată de Neagu, care a transformat cu siguranţă.

Viitorul Caransebeş: C. Birăescu, C. Arnăut, R. Stanislav (min. 37, B. Dragomir), I. Mărgan (85, C. Govoşdeanu), N. Jula, N. Stanca (35, F. Boieriu-Ujică), A. Megheleş, I. Feneş, Al. Nicola (68, D. Enache), A. Neagu, C. Negoescu; rezervă, I. Drăgoi. Antrenor, Ion Bica.

AS Metalul Bocşa: M. Roşu, N. Turc (46, A. Ciobanu), G. Mustaţă, Gh. Călin, C. Dumitru, R. Nicola (79, O. Groze), C. Iancu, D. Benke, A. Arimiea, B. Iancu, Al. Călin. Antrenor, Gheorghe Mărgineanţu.

A arbitrat la centru Dragoş Timofticiuc, asistat la cele două linii de Răzvan Toader şi Adeline Baciu. Observatori: Sorin Costachi, Antonel Burtea.