Caransebeşul câştigă derby-ul orgoliilor cu Buchinul

caransebes buchin 6

Viitorul Caransebeş – Rapid Buchin 1-0 (1-0)

Stadionul Municipal din Parcul Teiuş a găzduit sâmbătă, 9 martie, partida Viitorul Caransebeş – Rapid Buchin, contând pentru etapa a XIII-a a Ligii a IV-a, ultima a returului, care ar fi trebuit să se joace anul trecut.

Gazdele au avut prima ocazie de gol în minutul 2, când lui Nicola i-a lipsit un vârf de gheată pentru a înţepa centrarea venită de pedreapta, de la Stanca.

Oaspeţii au replicat în minutul 11, când Bădeţ i-a pasat în adâncime lui Bădoiu, acesta a trecut de portarul caransebeşean, însă balonul a fost respins din faţa porţii de Cut.

Caransebeşenii au reuşit să înscrie în minutul 17, prin Stanca, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

În minutul 29, oaspeţii au trecut pe lângă deschiderea scorului, în urma unei faze în care Dragomir a scăpat singur cu portarul, şutul acestuia fiind apărat de Birăescu, iar Bădoiu, la care a ajuns mingea, a şutat din nou, însă goal-keeper-ul caransebeşean a reuşit să respingă în corner.

Caransebeşenii au deschis scorul în minutul 32, atunci când Frenţ a expediat o pasă filtrantă de pe partea dreaptă, până la Jula, care, de la 22 de metri, l-a lobat pe Călătoaie, care îi ieşise în întâmpinare.

Gazdele au mai avut o cazie mare de a înscrie în minutul 54, când Jula, aflat pe dreapta, i-a pasat excelent lui Nicola, iar acesta a încercat un lob de la 16 metri, însă mingea a trecut la câţiva centimetri de vinclul drept al porţii oaspeţilor.

Caransebeşenii au mai înscris o dată în minutul 63, prin Enache, însă, la fel ca şi în prima repriză, Cosmin Corocan a anulat golul pe motiv de ofsaid.

„Primul meci al nostru de anul acesta, ultimul de anul trecut… Un meci greu, cu o echipă a Buchinului bine pusă la punct, pregătită pentru acest joc, ambiţioasă să ne bată. Acestea sunt ambiţiile noastre locale. Per ansamblu sunt mulţumit de jucătorii mei, am un lot foarte, foarte tânăr, majoritatea sunt născuţi în 1998-1999, şi am încredere că o să construim împreună o echipă foarte bună şi tânără pentru ce va urma, pentru Clubul Sportiv Municipal Caransebeş. Următorul meci, practic, prima etapă a returului, îl avem cu Oraviţa, acasă, cel mai probabil duminică, 17 martie”, ne-a spus după partidă tehnicianul caransebeşean Ion Bica.

Viitorul Caransebeş: C. Birăescu, M. Mărgan (min. 55, R. Stanislav), C. Arnăut, A. Megheleş, A. Cut, D. Frenţ, R. Cărăuşu, I. Drăgoi, Al. Nicola (88, C. Epure), N. Jula, N. Stanca (60, D. Enache); rezerve: I. Ruicu-Kozma, C. Nicoară, C. Govoşdeanu, F. Boieriu. Antrenor, Ion Bica.

Rapid Buchin: D. Călătoaie, M. Mariţescu, C. Marina, I. Dragomir (46, S. Bădescu), H. Bona, F. Dovlete, M. Ştefănescu, D. Baba (75, I. Curcanu), G. Vlad, G. Bădeţ (86, A. Rotescu), R. Bădoiu; rezervă, I. Roşu. Antrenor, Dragu Ghena.

A arbitrat la centru Cosmin Corocan (Reşiţa), asistat la cele două linii de Paul Miculescu (Armeniş) şi Ion Cocora (Bocşa). Observator: Florin Ştiube.