Meloni e Chris Kyle

Mario Balint

Alegerile din Italia au fost cîştigate de DUMNEZEU, PATRIE ŞI FAMILIE spre disperarea Comitetului Central al Progresismului instalat la Bruxelles. Din clădirile reci şi inospitaliere ale europenismului, noul Vladimir Ilici Ulianov Lenin, Ursula Gertrud von der Leyen, fostă ministră a apărării germane, plagiatoare dovedită cu demisie acceptată, ameninţă Italia cu suspendarea fondurilor europene. Nimic nou sub soare! Grecia lui Tzipras, Ungaria lui Orban şi Polonia au trecut, pe rînd, prin aceste faze.

DUMNEZEU, PATRIE, FAMILIE reprezintă conceptul mult hulit de noile elite progresiste şi orcile cu gulere albe care-i însoţesc. A fi patriot, cu popor, cu identitate, cu tradiţii, familie, cu nume de botez, cu interese naţionale, reprezintă substanţa nazismului pur, inacceptabil în noua ordine ce se doreşte impusă, cu orice sacrificiu, chiar cu aruncarea Europei într-un război. De fapt, războiul reprezintă instrumentul cel mai eficient de acceptare a Progresismului ca unică salvare individuală.

Departe de a fi un fin analist al ideologiei progresiste, nu pot să nu observ că aceste fiinţe îşi doresc lansarea unui nou concept, ce va triumfa după ce liberalismul şi autoritarismul se vor distruge reciproc. Procesul este în curs în Ukraina! Putin avea dreptate: Rusia se află în război nu cu Ukraina, ci cu întreg Occidentul liberal, ori dintr-o astfel de confruntare nu poate ieşi nimeni învingător. A Treia Cale, progresismul, este soluţia! OMUL NOU, un fel de HOMO SOVIETICUS, aparţinător, prin voia lui Dumnezeu, de un Popor, un concept abandonat chiar şi de Internaţionala socialistă, nu poate fi modelat decît dacă este frînt în două, după metodele brevetate la Treblinka sau Kolîma. Nimic nu este nou. Trebuie citit şi revăzut şi reaşezat într-o altă lumină! Istoria este ciclică şi imbecilii riscă să o repete!
Transformatea Europei într-o Kolîma sau un lagăr de muncă precum cele din Koreea de Nord este “mai aproape decît mîinile şi picioarele”, ca să-l parafrazez pe astro-fizicianul american Carl Segan, care se referea la universurile paralele! Pentru acest lucru, Progresismul a instalat cu grijă în fruntea popoareleor cîte un Ivan Marchenco, cunoscutul gardian de la Treblinka. Ivan cel Groaznic, torţionar al propriului popor! Toată şleahta omului de la Sibiu se încadrează în această categorie! Dacă EUROPA E UKRAINA, Marchenco este cheia în care trebuie citită acest JUMELAGE! Popoarele sînt nerecunoscătoare faţă de conducătorii lor care le vor doar binele. Istoria a demonstrat-o cu prisosinţă. Popoarele se revoltă, se luptă, cîrtesc, complotează. UN SINGUR POPOR (o singură voinţă! SIC) european este cheia succesului. Fără identitate proprie, cu PĂRINTE 1 şi PĂRINTE 2, fără sex, cu numere de identificare, fără locuinţă proprie, fără automobile proprii, doar cu dreptul unic şi inalienabil de a munci pentru prosperitatea şi propăşirea Progresismului. Dacă România avea cei mai mulţi proprietari de locuinţe din Uniunea Europeană, uitaţi! Peste doi ani de robie facturată, mai mult de jumătate vor rămîne fără locuinţe. Salariile se vor topi în facturi, sărăcia şi umilinţa reprezintă “cheia de boltă” a transformării conştiinţei individuale! Sărac şi umilit, fără proprietate, Cetăţeanul progresist poate fi mutat cu uşurinţă, cînd nevoile ELITELOR o cer, de la Kolîma la Treblinka, fără probleme. Circulă cu transportul în comun gratuit, locuieşte la comun cu alţi CETĂŢENI, în noua locaţie a visurilor, toţi banii electronici cîştigaţi fiind înapoiaţi ELITELOR VEGHETOARE prin diverse mijloace, utilizate deja în multinaţionalele din întreaga lume. Iar pentru fericire, CETĂŢEANUL este angrenat în diferite proiecte, care se schimbă dinamic. Vă amintiţi cît de repede am trecut de la JE SUIS CHARLIE la JE SUIS UKRAINA? Aceste “jocuri ale foamei”? Sau înverşunarea cu care ne-am pus în cap (ne-au pus…) să salvăm planeta de băşinile vacilor şi de eşapamentul Daciei mele 1300, stînd în frig, în întuneric şi mîncînd gîndaci de bucătărie graşi şi zemoşi, plini de proteine… Pentru că una e să cureţi planeta de PET-uri, doze de bere şi pungi de un leu, şi alta e să fii bou şi să nu gîndeşti!, două concepte amestecate cu bună ştiinţă de ecologiştii Elitei.

Studii serioase arată că dacă toată Europa îngheaţă şi se dă cu bicicleta, poluarea globală se reduce cu 0,5%!!!!!! Încălzirea globală este un fenomen natural, ciclic, pe care omul nu-l poate influenţa! Dar, pentru a “achiesa” la această propoziţie trebuie să fi studiat puţină geografie, istorie etc, exact materiile pe care ROMÂNIA EDUCATĂ s-a pişat cu boltă în ultimii ani, producînd culegători super-calificaţi de sparanghel şi, în viitor, lăcuste!

Preocupat de propria supravieţuire, etichetat ca terorist pentru că denunță teoria critică a rasei și ideologia sexuală din școli, cetăţeanului îi este imposibil, sau interzis, să gîndească! El trebuie să sufere, să fie şocat profund, ca să poată să-şi iubească sincer torţionarul, salvatorul, ELITA! Printr-o succesiune de crize fabricate, invocînd „amenințarea la adresa democrației”, Progresiştii încearcă să acapareze Puterea Absolută. Controlul total. Sigur, MAHALAUA VIOLENTĂ ŞI INEPTĂ nu merită o astfel de ELITĂ serrenisimă, preocupată acum de Adevăratele alegeri pe care le are în vedere, cele din 2024!

Nimic nou sub soare! Din nou! Milton Friedman, marele guru al mişcării „unfettered capitalism”, creditat cu scrierea caietului de sarcini pentru economia contemporană, hipermobilă şi globală, îl cita des pe Machiavelli, potrivit căruia toate rănile trebuie provocate simultan, dacă vrei ca schimbarea aşteptată să se producă. Numai o criză – reală sau percepută ca atare – poate produce schimbări reale. Dezastrele naturale, catastrofele sanitare sau turbulenţele politice permit guvernelor şi multinaţionalelor să profite de şocul în care se află populaţia şi să implementeze politici avantajoase pentru Elitele conducătoare.

Asupra noastră s-a abătut, simultan, o sumă de crize machiavellice, atît Europa, cît şi Naţiunile aflîndu-se la o răscruce fără sens giratoriu. Avem de ales între drumul care duce la dispariţia noastră din istorie, sau poteca abruptă a reclădirii naţionale. Dar, cu excepţia Suediei, Ungariei, Poloniei şi Italiei, toate guvernele care ies din urne sînt la fel. Toate vorbesc aceeași limbă. Partidele și politicienii „antisistem” sînt etichetați ca FASCIŞTI și supuși oprobriului creat de mașinăria de propagandă.

Votul din Italia nu trebuie să îmbete pe nimeni. Nici cel de săptămînile trecute din Suedia. Sînt accidente de parcurs ale Internaţionalei Progresiste. Von der Leyen a spus adevărul: „avem instrumente” care pot înnăbuși răzmerița de la urne! Cum au avut în anii trecuți „instrumente” pentru a răsturna sau ocoli sau ignora voturile europenilor. Nu contează cine votează, contează cine numără voturile, spunea un alt progresist notoriu, la vremea lui, Iosif Visarionovici! Progresismul va face uz de toate puterile pentru a interzice orice formă de non-conformitate ideologică, folosind guvernul, companiile și cultura pentru a urmări în justiție, concedia și elimina orice persoană disidentă. Toate acestea se fac printr-o succesiune de crize și de amenințări la adresa democrației, liniștii sociale sau a mediului. Nu pentru că amenințările ar fi reale, ci pentru că ele permit ELITEI PROGRESISTE să invoce diferite componente pentru a le folosi ca pîrghii împotriva inamicilor politici. 1984 este aproape!

chris kyle

Este Georgia Meloni fascistă? DUMNEZEU, PATRIE, FAMILIE a învins sistemul în Italia. Christopher Scott „Chris” Kyle, născut în 1974 la Odessa, Texas, a fost un celebru lunetist „SEAL”. El este cel mai eficient lunetist din istoria militară a Statelor Unite, cu 255 de inamici uciși în timpul Războiului din Iraq, dintre care 160 au fost confirmați oficial de Pentagon! A fost asasinat de un compatriot, în faţa casei. Pe mormîntul său stau scrise: DUMNEZEU, PATRIE, FAMILIE! A fost Kyle fascist? Este America profundă fascistă? Dacă judecăm după confruntarea ideologică aproape paroxistică de peste Ocean, între America Profundă şi Progresismul democrat, înclin să cred că DA! Lunetistul american Chris Kyle a fost fascist! Cum fascistă este şi Meloni! Şi cum toţi non-progresiştii sînt! Deci, Meloni e Chris Kyle! Să vină lagărele coreene, să vină torţionarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 4 =