Mașina unui polițist reșițean a fost incendiată în parcare

25510972 1504822082971365 1116948060 o

Polițiștii reșițeni au fost sesizați azi-noapte, în jurul orei 00.40, cu privire la faptul că persoane necunoscute au încercat să incendieze un autoturism parcat pe Aleea Pinilor din municipiul Reşiţa. Pe surse am aflat că se pare că este vorba despre mașina unui polițist din cadrul Serviciului Rutier.

Dinu Nicorici, din partea Inspectoratului Județean de Poliție Caraş-Severin, spune că: „Din primele verificări, s-a stabilit faptul că o persoană necunoscută ar fi stropit (cu combustibi – n.r.) partea din spate și partea lateral-stânga a unui autoturism parcat pe o stradă din oraș, împrăștiind combustibil pe jos, apoi ar fi aprins combustibilul împrăștiat, focul propagându-se la autoturismul în cauză”.

Incendiul a fost stins de proprietar, ajutat de alte persoane, fără a se extinde la alte autoturisme, dar au fost deteriorate mai multe componente ale autoturismului în cauză.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, iar în continuare se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor și tragerii la răspundere penală a acestora.