Maria Grapini, la Reşiţa: „Le-am recomandat celor din partid să meargă în alegerile locale singuri”

Simulescu Grapini Maralescu PPUSL

Europarlamentarul Maria Grapini, care este şi vicepreședinte al Comisiei pentru Transport și Turism din Parlamentul European, a făcut astăzi o vizită la Reșița din dorința de a discuta cu membrii organizațiilor PPUSL și de a întări partidul în vederea participării la alegerile locale.

„PPUSL are foarte mulți membri în Caraș, un județ pe care eu îl cunosc foarte bine, are chiar și un primar, pe domnul Maralescu de la Turnu Ruieni… am fost la dânsul în comună. Eu le-am recomandat celor din partid, lui Răzvan Simulescu, să meargă în alegerile locale singuri. Noi, de la centru, nu am interzis nici alianțe, acolo unde e cazul, local. Și eu am inițiat Alianța pentru Buziaș la alegerile din 2016. Cred că PPUSL va fi surpriza acestor alegeri locale”, a spus Maria Grapini.

Grapini a primit de la primarul Mihai Maralescu, din Turnu Ruieni, mapele tuturor proiectelor pe care Primăria Turnu Ruieni intenționează să le acceseze. ”Eu, ca europarlamentar, pot să ajut, pot să interpelez miniștrii și să susțin ceea ce se face acolo. M-am bucurat foarte tare când am aflat că zona Borlova – Muntele Mic a fost declarată stațiune turistică, grație muncii domnului primar, dar nu ne putem opri aici. Acum, că a fost declarată stațiune, trebuie să se vină cu proiecte, cu investiții, trebuie susținută să se dezvolte zona!”, a mai adăugat Maria Grapini.

Aceasta mai spune că doctorul Răzvan Simulescu este cel care se ocupă de înființarea filialelor județene ale partidului și că i-a cerut acestuia să-i facă mai multe trasee turistice, pentru a vizita principalele zone din Caraș-Severin: Oravița, Semmering-ul, Semenicul, Clisura Dunării și spune că își ia angajamentul că și anul acesta va ajunge în fiecare dintre aceste locuri, tocmai pentru a vedea cum poate susține turismul din aceste zone.