Marcel Vela, voluntar pentru o zi la Centrul de Vaccinare – Liceul de Arte „Sabin Păuța“ din Reșita

marcel vela

Marcel Vela, fostul minustru al Afacerilor Interne a fost ieri voluntar al centrului de Vaccinare de la Liceul „Sabin Păuța“ din Reșița.

„Am ajutat la întocmirea și printarea documentelor de vaccinare și mai ales am fost alături de toți cărășenii care au pășit pragul Centrului. Am stat de vorbă, i-am încurajat, le-am mulțumit că au ales să se vaccineze, dar am acordat multă atenție dialogului cu cetățenii care astăzi au fost la prima doză de vaccin. Am vrut să știu care le-au fost temerile la început și ce i-a făcut în aceste zile să se vaccineze. Cred că este foarte important să vorbim despre temerile oamenilor fără a fi judecători. Eu consider că evoluția noastră ca societate din acest punct va depinde foarte mult de dialogul pe care îl vom ave unii cu alții, iar comunicarea va fi singura care ne va salva“, a declarat Vela.

Marcel Vela, actualmente vicepreședinte al PNL, responsabil de activitatea politică din Regiunea Vest, a mai adăugat faptul că va continua să se implice în cât mai multe acțiuni de voluntariat și „îi provoc pe această cale și pe alți colegi de ai mei să o facă, pentru că doar în echipă putem construi o lume mai bună. Aveți grijă de dumneavoastră!“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five − two =