Marcel Vela îndeamnă cetăţenii din Moldova Nouă să meargă la vot

Marcel Vela 3

Astăzi, cetățenii din Moldova Nouă își votează, din nou, primarul. Biroul Electoral Central și Înalta Curte de Casație și Justiție au decis să se reia alegerile la Moldova Nouă, după ce Adrian Torma, primarul ales în 27 septembrie 2020, a pierdut mandatul.

Marcel Vela, fost ministru de Interne și senator al Partidului Național Liberal, îi îndeamnă pe cetățenii din Moldova Nouă să meargă la vot, aici candidând membrul PNL, Ion Chisăliță.

„Dragi cărășeni din Moldova Nouă, fiți uniți, mergeți la vot și votați primarul. Indiferent de opțiunile politice sau naționalitate, în 24 ianuarie 2021 votați viitorul Primului oraș care primește Dunărea la intrarea în România. Mai votați pentru prietenia între naționalități, libertate și democrație, pentru a avea ca generațiile viitoare să aibă un oraș dezvoltat și european, în care sârbii și românii să trăiască frumos și să nu uite niciodată să fie împreună, fericiți, pe malul unui fluviu care înseamnă viață și prosperitate. Iubiți libertatea și alegeți-vă singuri viitorul!”, spune Marcel Vela.

Fostul ministru de Interne a asociat ziua de 24 ianuarie, a Unirii Principatelor Române, cu un nou început pentru „întreaga Clisură a Dunării”. De asemenea, a apreciat zona ca fiind „un pământ binecuvântat de Dumnezeu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − four =