Maia Morgenstern vine la Caransebeş cu lansarea cărţii şi spectacolul „Nu sunt eu”

maia morgenstern

Duminică, 24 martie, începând cu ora 12, în Aula „1 Decembrie 1918” a Primăriei municipiului Caransebeș va avea loc lansarea cărţii „Nu sunt eu”, semnată de reputata actriţă Maia Morgenstern.

„O zi caldă, din anotimpul cireşelor. Lumina era frumoasă, deşi cerul era acoperit. Un pic. În ziua în care am îmbătrânit, am adormit un pic pe bancă, la umbră. Şi am visat un vis nemaivisat. În ziua în care am îmbătrânit, citeam o carte nemaicitită. Mi-a plăcut. În ziua în care am îmbătrânit, am plâns. Un pic. Ştiu eu de ce. În ziua în care am îmbătrânit, am obosit un pic. Am respirat greu şi m-am rezemat de un copac. Am respirat şi am uitat unde am plecat. Şi-am râs, nu ştiu de ce. A fost frumos. În ziua în care am îmbătrânit, am mâncat îngheţată pe săturate. Şi am cântat cântece franţuzeşti. În ziua în care am îmbătrânit, a fost frumos”, sunt doar câteva dintre gândurile Maiei Morgenstern transpuse pe hârtie.

 Apoi, de la ora 19.30, la Casa de Cultură „George Suru”, în piesa cu acelaşi titlu, timp de o oră și jumătate, spectatorii vor fi purtați într-un carusel al amintirilor, părtași ai bucuriilor mici și mari, martori ai unor situații nedrepte prin care „o elevă ce nu voia altceva decât să fie cum sunt ceilalți copii” a fost nevoită să treacă. (Foto: Teatrul Dramaturgilor Români)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine − 6 =