Mai sunt doar câteva zile până la demararea tradiționalei campanii „Reșița curată 2022“

resita curata2020

În acest an, tradiționala campanie organizată de Primăria municipiului „Reșița curată 2022“ se va desfășura în perioada 15 martie – 15 mai 2022.

„Ne așteptăm, ca în fiecare an, la implicarea cetățenilor în campaniile de ecologizare derulate în această perioadă. O componentă esențială în cadrul campaniei „Reșița Curată 2022“ este informarea cetățenilor cu privire la regulile de colectare selectivă. Sistemul de colectare presupune ca fiecare cetățean să colecteze și să depoziteze separat la punctele de colectare deşeurile care pot fi reciclate pe patru fracții: hârtie/carton în containerul albastru, plastic/metal în containerul galben, sticlă în recipientele verzi tip clopot și deșeurile menajere sau asimilabile în containerul negru sau gri metalic (europubela) ori, după caz, containerul de 6mc“, au declarat reprezentanții Primăriei Reșița.

În acest sens, de mâine, 1 martie, angajații municipalității vor fi prezenți în zonele platformelor de colectare a deșeurilor, pentru a informa cetățenii cu privire la modul în care se colectează selectiv pe raza Municipiului Reșița. Cu această ocazie, exemplele de bune practici vor fi premiate.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 3 =