Mai sunt câteva zile pentru înscrierea voluntarilor în programul „Tabăra din Inima Satului” 2021

inscrieri tabara

Departamentul de Tineret al Episcopiei Caransebeșului organizează până în data de 22 martie 2021 înscrieri pentru voluntarii proiectelor „Tabăra din Inima Satului”, respectiv „Tabăra din Inima Familiei”.

Astfel, elevi, studenți, profesori, preoți și alte categorii de persoane care doresc să participe în calitate de voluntari la cel mai mare proiect educațional al anului 2021 din Banatul de Munte mai au la dispoziție câteva zile pentru a completa formularul online, realizat pe platforma Google Forms, însă tinerii doritori trebuie să aibă, obligatoriu, vârsta minimă de 14 ani împliniți.

Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte precizează faptul că parcurgerea și completarea formularului nu reprezintă înscrierea automată a voluntarilor în proiect, după data de 22 martie având loc selecția propriu-zisă a voluntarilor.

Pentru informații suplimentare cu privire la înscrierea în cele două proiecte, doritorii o pot contacta pe Anita Radics, responsabil rețea de voluntari în cadrul programului „Tabăra din Inima Satului”, la numărul de telefon 0726561449.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen + 6 =