Luminița Jivan: „În cele trei luni de guvernare liberală, românii nu au văzut nimic bun“

LUMI VOT e1583266175829

Guvernul Orban a căzut, moțiunea inițiată de PSD și UDMR a trecut fără probleme, liberalii au plătit pentru guvernarea lamentabilă, care a culminat cu cele 26 de Ordonanțe de Urgență adoptate în doar câteva ore.

Revenită în „cărți“ președinta PSD Caraș-Severin, deputata Luminița Jivan, i-a taxat pe cei care au condus țara, tot în urma unei moțiuni de cenzură.

„După împlinirea «frumoasei vârste e trei luni» a venit timpul și pentru nota de plată. Notă pe care, desigur, o vor plăti românii pentru că, dacă vrem să trăim, trebuie să plătim, dacă e să ne luăm după principiul liberalilor. Moțiunea de cenzură a trecut pentru că noi, cei din opoziție, am fi fost indirect responsabili de dezastrul economic spre care se îndreaptă România”, spune deputata.

În opinia Luminiței Jivan, în cele cele trei luni, românii nu au văzut nimic bun de pe urma guvernării PNL.

„Drumuri nu, pentru că trebuie să apărăm interesele gândacilor, pensii și alocații mărite nu, pentru că a trebuit să băgăm și mai mulți bani în buzunarele clienților voștri politici. Reforma în Sănătate a însemnat, de fapt, îngreunarea accesului oamenilor de rând la serviciile medicale. Iar acestea sunt doar câteva exemple din cele pe care le-ați «îndeplinit» în programul vostru de guvernare.

Cred că suntem cu toții de acord că este imperios necesar ca acest guvern să plece. Orice guvern care se ascunde de democrație și de transparență decizională trebuie să plece“, a mai spus deputata PSD.