Locuitorii din Glimboca rămân luni fără serviciul de distribuție a gazelor naturale

sistare gaze naturale doi.jpg

Compania Delgaz Grid a emis un comunicat prin care anunță faptul că luni, 29 august, în localitatea Glimboca din județul Caraș-Severin va fi sistat temporar serviciul de alimentare cu gaze naturale,. Sistarea serviciului de distribuție este necesară pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de transport al gazelor naturale de către compania Transgaz.

Astfel, luni, 29 august, în intervalul orar 8:30-11:30, va fi întreruptă distribuția gazelor naturale în toată localitatea Glimboca. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

„În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie). Regretăm disconfortul creat și le mulțumim clienților pentru înțelegerea și sprijinul acordat în desfășurarea acestor lucrări”, au transmis reprezentanţii Delgaz Grid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + 4 =