Licitația pentru reabilitarea unui nou pod la Dognecea s-a încheiat, firma constructoare aparţine primarului

asfaltare drum

Ieri, la finalul şedinţei de Consiliu Judeţean, preşedintele Romeo Dunca, a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a ţinut să îşi arate mulţumirea faţă de faptul că administraţia judeţeană a făcut o economie de 1.4 milioane lei.

Este vorba despre licitaţia pentru reabilitarea unui pod la Dognecea, firma câştigătoare fiind cea a edilului din comună, Remus Rof.

”Lucrurile bune se întâmplă și la noi. Intr-un mediu ostil ,cu efort mare venit din partea unui grup din ce in ce mai numeros de angajati de la CJ si DDJ care inteleg că pentru a schimba lucruri trebuie muncit in acest mediu încă neprielnic, rezultatele încăpățânarii de a rămâne pe calea corectă a lucrurilor dă roade. În mod concret azi și referindu-ne la o singură licitație, acest succes înseamnă exact 1.419.000 ron . Din 5 milioane alocate pentru realizarea viitorului pod. Totdeauna am susținut că firmele de casă din trecut nu au fost singurele vinovate pentru preturile mari încasate și lucrările de calitate îndoiască realizate. Conducerea unei instituții, complice la licitații aranjate urmate de adjudecării la preturi mari și mai apoi obligația câștigătorilor de a cotiza la partid sau la diferiți membrii importanți ai acestora a contaminat bunul mers al lucrurilor”, a declarat Dunca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 3 =