Liberalii din Caraș Severin au participat la o întâlnire regională cu președintele partidului Nicolae Ciucă

delegatie pnl

Delegatiile celor patru filiale județene PNL din Regiunea Vest – Caraș Severin, Arad, Timiș și Hunedoara – au participat miercuri, 27 iulie 2022, în județul Hunedoara, la o întâlnire regională cu președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ionel Ciucă. Delegația județului Caraș-Severin a fost formată din prim-vicepreședintele Ioan Popa, secretarul general Ovidiu Rădoi, președintele Consiliului Județean Romeo Dunca și deputatul Dumitru Rujan, împreună cu președintele Ion Marcel Vela.

La discuții au mai fost prezenți prim-vicepreședintele PNL Dan Motreanu, secretarul general al partidului, Lucian Bode și vicepreședintele PNL pe Regiunea Vest, Senatorul Ion Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin.

Potrivit PNL Caraș-Severin, Nicolae Ciucă a transmis participanților că în cel mai scurt timp vor fi alocate fondurile pentru toate județele din regiunea Vest prin programul național de investiții „Anghel Saligny“, oferind tot suportul pentru investițiile în dezvoltarea comunităților locale. Totodată, s-au mai purtat discuții despre organizarea internă și funcționarea partidului, despre punerea în practică a programelor guvernamentale, a strategiei de dezvoltare locală și despre atragerea fonduri europene la nivel național.

Legătura cu organizațiile din teritoriu este importantă pentru actuala conducere a partidului, atât pentru îmbunătățirea activității interne, cât și pentru un dialog activ cu baza PNL, motiv pentru care întâlnirile regionale vor avea loc în toată țara.

„În pofida crizelor succesive sau simultane, cărora trebuie să le facem faţă, în centrul tuturor deciziilor pe care PNL le ia în aceste vremuri, a hotărârilor și soluțiilor guvernamentale este interesul românilor și siguranța României“, a declarat Ciucă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − six =