Caraș-Severinul va beneficia de 6 milioane de lei pentru refacerea mai multor tronsoane de drum

LUNCAVITA TEREGOVA4 e1612263671627

Astăzi, în ședința de guvern, la propunerea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, au fost alocate 148,77 milioane lei pentru spijinirea autorităților publice locale din județele Caraș-Severin, Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Cluj, Covasna, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Satu Mare, Tulcea și Vrancea, în vederea refacerii infrastructurii calamitate ca urmare a inundațiilor.

Andrei Ungur, secretar de stat în al Minsiterului Dezvoltării, spune că județul Caraș-Severin va beneficia de suma de 6,04 milioane de lei pentru refacerea drumui judeţean DJ 587, la intrarea în satul Delinești, pe o lungime de 0.06 km, comuna Păltiniș, podeţ pe DJ 587, la intrarea în satul Delineşti, în dreptul imobilului cu nr. 207, podeţ pe DJ 587, sat Ohabiţa, pe Ogaşul Valea Ohăbii.

De semenea, se vor face lucrări la podețul de pe DJ 571 C, la ieşire din satul Pârneaura, intersecţia cu drumul spre mănăstire (Comuna Socol), pod rutier pe DJ 572, la ieşirea din Comuna Berzovia spre Comuna Vermeş, comuna Berzovia, pod pe drumul judeţean DJ 586 A, în intravilan peste cursul de apă Dognecea, corp drum judeţean DJ 585, pe o lungime de 7,5 km, între satele Valeapai și Ramna şi între satul Ramna și oraşul Bocşa.

Se va interveni pe o lungime de 0,08 km, la ieşirea din satul Teregova spre UAT Luncaviţa, km 45+225, comuna Teregova, iar la Oravița se vor face lucrări la zidul de sprijin de pe strada Damaschin Bojincă, în zona bisericii catolice, pe o lungime de 0,03 km, și la parapetul din beton din zona străzii Vasile Alecsandri, pe o lungime de 0,02 km. De asemenea, în comuna Armeniș este prevăzut drumul agricol 1.1, sat Armeniş, Pagina Fagilor, pe o lungime de 0,05 km. La Copăcele, sunt prevăzute lucrări la drumul comunal Slăveni, pe o lungime de 0,04 km, sat Zorile și podeţ pe drumul comunal Slăveni, sat Zorile, în dreptul imobilului cu nr. 297, dar și drumul agricol din satul Rusca, zona Mocoviște, și comuna Teregova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

nine + thirteen =