Județul Caraș-Severin, prezent la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României 2022

targ turisam

Ediția de toamnă a Târgului de Turism al României are loc în perioada 10-13 noiembrie 2022, fiind dedicat atât agențiilor de turism, touroperatorilor, participărilor internaționale și serviciilor turistice, cât si zonelor turistice din România prin intermediul: Unitatilor Administrativ Teritoriale, Consiliilor Județene, Primăriior, Asociațiilor de Turism, Oficiilor de Turism.

Județul Caraș-Severin este prezent la acest eveniment, în primă zi a Târgului de Turism, fiind prezentate dansuri și cântece populare din Banatul Montan, interpretate de Orchestra Profesionostă „Virtuozii Semenicului”, condusă de prof. Petrică Vița, soliști vocali Ramona Vița și Maria Morman, alături de dansatorii Adi Jurchescu și Patricia Hurduzeu. Invitat special la standul de prezentare al Consiliului Județean Caraș-Severin a fost Valeria Arnăutu, cunoscuta solistă de muzică populară din Banat.

„Prezența la Târgul de Turism al României este una dintre cele mai importante direcții de promovare a județului ca destinație turistică, ce contribuie la consolidarea industriei turismului în județul Caraș-Severin și este o bună ocazie de a ne promova cele mai valoroase și semnificative fumuseți, precum obiectivele turistice, valorile tradiționale, arta populară, gastronomia locală, turismul de aventură, frumusețea cadrului natural“, au transmis reprezentanții Consiliului Județean Caraș-Severin.

Ajuns la cea de-a 46-a editie, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal, de prezentare, atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinatate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare în orice vacanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × three =