ISU Semenic a transmis notificări către toate UAT-urile vizate de codurile meteo și a luat măsuri de prealertare a personalului propriu

ploi bun e1597395214402

Meteorologii au emis în această seară mai multe avertiyări meteo care vizează şi judeţul Caraş-Severin. Potrivit INMH vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin intensificări ale vântului (viteze în general de 55…75 km/h), vijelii, descărcări electrice, local averse ce vor avea și caracter torențial. Izolat va fi grindină, iar cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp.

Având în vedere avertizările meteo Inspectoratul pentru Situații de Urgenţă „SEMENIC“ al județului Caras-Severin a transmis notificări catre toate UAT-urile vizate și a luat măsuri de prealertare a personalului propriu și de pregătire a tehnicii de interventie pentru a putea asigura un răspuns operativ la nevoie.

„În condițiile date, se recomand ca la nivelul localităților să se monitorizeze zonele critice și să se asigure măsuri de avertizare/alarmare a populatie. Până în acest moment nu au fost primite notificări prin 112 cu privire la producerea vreunui eveniment în urma fenomenelor meteo“, a transmis Anca Balint, purtătorul de cuvânt al ISU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 5 =