Ion Mocioalcă îi răspunde lui Liviu Dragnea referitor la listele cu masonii şi securiştii din Pro România

Ion Mocioalcă şi Adrian Ţuţuianu

Liviu Dragnea a anunţat la sfârşitul săptămânii că, dacă până acum nu i-a luat în seamă pe cei din Pro România, ignorându-le declaraţiile de tot felul, o va face de acum încolo, fiind pregătit să se ocupe de foştii săi colegi. Şi nu oricum, ci prezentând românilor adevărul despre aceştia, inclusiv despre câţi masoni şi securişti sunt în acest partid.

Secretarul general al Pro România, Ion Mocioalcă a comentat astfel afirmaţiile fostului său şef de partid: „Când casele de sondare situează PSD în jurul cifrei de 30% sau mai jos, iată că acest om, care ţinteşte să ajungă preşedintele României, începe să ameninţe că va da în vileag lista cu securiştii şi masonii din alte partide. Eu nu ştiu ca masoneria să fie o organizaţie criminală sau fascistă şi nici măcar secretă. Să amintim doar de Alexandru Vaida-Voievod care a fost acceptat în funcţia de preşedinte al Consiliului de Miniştri, numai după ce a devenit mason“.

Referitor la trimiterile exprese făcute de Dragnea spre cei di Pro România, Ion Mocioalcă a spus: „Iar despre faptul că oameni politici care au fost în PSD s-au transformat dintr-o dată în securişti, asta se întâmplă doar  în mintea lui Liviu Dragnea. Mihai Tudose, Adrian Ţuţuianu, Nicu Bănicioiu sau Marian Neacşu atâta timp cât au fost în PSD au fost buni şi nu erau securişti, iar acum dintr-o dată fac parte din comploturi universale imaginate de mintea lui Liviu Dragnea. Ciudat“.