Încep înscrierile la şcolile Poliţiei de Frontieră

politia de frontiera

Poliția de Frontieră Română anunță că, în luna februarie, încep înscrierile la concursurile de admitere organizate de Ministerul Afacerilor Interne la nivelul mai multor insituții de învățământ postliceale din subordine, pentru sesiunea 2021.

Astfel, Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” din Oradea pune la dispoziție un număr de 220 de locuri pentru viitorii polițiști de frontieră.

Recrutarea candidaților pentru admitere se realizează în perioada 15 februarie – 28 februarie 2021, între orele 8 şi 16, iar depunerea documentelor pentru constituirea dosarului de recrutare se poate face până la data de 10 martie 2021.

Recrutarea va avea loc la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, la Compartimentul Pregătire Continuă al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Caraș-Severin sau la Compartimentul Pregătire Continuă al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, în funcție de domiciliul/reședința înscrise în cartea de identitate a candidatului.

Evaluarea psihologică a candidaților va avea loc în conformitate cu dispozițiile Centrului de Psihologie al MAI, detaliile de natură organizatorică urmând a fi comunicate în timp util, iar susținerea probei de evaluare a performanței fizice va avea loc în perioada 18-24 martie 2021, în centrele zonale de selecție, potrivit arondării. Susținerea probelor de verificare a cunoștințelor va avea loc în data de 27 martie 2021, la unitățile de recrutare. (Foto: Poliţia de Frontieră)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen + twelve =