În Caraș-Severin, la examenul de titularizare, un singur candidat a obținut nota 10

profesoara

Conform Inspectoratului Județean Școlar Caraș-Severin, la examenul de titularizare, un singur candidat a obținut nota 10. La nivelul județului Caraș-Severin au fost prezenți 327 de candidați din totalul de 402 înscriși, au absentat 75, s-au retras din examen 62 de candidați din motive personale și un candidat din motive medicale iar 7 dosare au fost invalidate din lipsa adeverințelor de studii.

Rezultate înainte de contestații în județul Caraș-Severin, 257 de candidați cu lucrări transmise în centrale naționale de evaluare, situația arată astfel: note între 1-4.99 au fost 70, între 5.00-6.99, au fost 84, iar 103 candidați au reușit să obțină note peste 7.00.

Astăzi, este programată ședința de repartizare a candidaților care au obținut note peste 7 atât la proba scrisă, cât și la inspecție în acest an, pe posturi titularizabile, pe perioadă nedeterminată, pe data de 1 august va avea loc ședința de repartizare a candidaților angajați pe perioada viabilității postului, care au obținut note peste 7 atât la proba scrisă, cât și la inspecție în acest an, pe postul pe care sunt deja angajați pe viabilitate, pe perioadă nedeterminată. În perioada 18-19 august este programată ședința de repartizare a candidaților care au obținut medii peste 7 la concursul din acest an, pe posturi netitularizabile, pe perioadă determinată, iar în 23-24 august – ședința de repartizare a candidaților care au obținut medii între 5 și 7 în sesiunea 2022, precum și a celor care au depus dosare de participare cu rezultate din anii anteriori, pe posturi netitularizabile, pe perioadă determinată.

La acest concurs național de angajare în învățământ, candidații care obțin note peste 7 se pot angaja pe perioadă nedeterminată, iar cei care obțin cel puțin nota 5, pe perioadă determinată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

sixteen + three =