5 septembrie, clopoțelul anunță începutul unui nou an școlar

IMG 1312

Astăzi, 5 septembrie, elevii din învățământul preuniversitar încep anul școlar 2022-2023. Carina Pristavu, inspector general al ISJ Caraș-Severin a ținut să transmită școlarilor și preșcolarilor un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare, în special celor care astăzi trec pragul școlilor și gradinițelor pentru prima dată.

„Vă doresc, dragi colegi, să dați viață școlii pentru ca școala să arate drumul spre viață! Îndrăzniți, dragi părinți, să ne oferiți încredere, fiindcă pe acest drum nu se poate pași decât în echipă, cu susținere și bună comunicare între parteneri. Copii și elevi, acceptați provocarea începutului, fiți încrezători, fiți curioși, ascultați și răspundeți frumos, creativ, demn! Munciți pentru a vă împlini idealurile! Tuturor celor care pășesc pe poarta școlii, luni, în 05.09.2022, le doresc o zi plină de bucurie, cu emoții pozitive și încredere că acolo unde e lumină crește speranța și se naște succesul“ Inspector școlar general, prof. Carina Lavinia Pristavu.

La nivelul municipiului Reșița, începând de azi, autobuzul elevilor va pleca la 7.15 minute din stația Fabrica de Pâine Calea Timișoarei, cu oprire în fiecare stație până la Centrul Primăvara. Din partea de sus a orașului, la 7.20 va pleca din Marginea pe traseul normal Nera – Universitate pe AI. Cuza, cum se circulă acum, la Intim va intra pe Bulevardul Muncii, așa cum este traseul acum.

Autobuzul va asigura transportul și pentru elevii de la Liceul de Arte Sabin Păuța și de la Colegiul Național Mircea Eliade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen + eighteen =