Grav accident de circulaţie la Sadova Veche – o persoană şi-a pierdut viaţa

Grav accident de circulaţie la Sadova Veche – o persoană şi-a pierdut viaţa

În această dimineață, în afara localității Sadova Veche, comuna Slatina-Timiş, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. În urma acestuia, o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte trei sunt rănite uşor, fiind transportate la spital. Victima a fost scoasă din autoturism de echipajul de descarcerare al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin.

Poliţiştii spun că, din primele cercetări, s-a stabilit că, în timp ce conducea autoturismul din direcția Caransebeș către Băile Herculane, un conducător auto nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, derapând și pătrunzând pe sensul opus, unde a lovit în partea stângă un alt autoturism, pe care l-a proiectat pe spațiul verde de pe marginea drumului.

„În urma coliziunii, autoturismul care venea dinspre Caransebes a rămas perpendicular pe banda aferentă sensului de mers Orșova-Caransebeș, fiind lovit în partea dreaptă de un al treilea autoturism, care circula pe acel sens de mers. În urma coliziunii, a rezultat decesul conducatorul autoturismului proiectat în exteriorul părții carosabile și rănirea ușoară a altor trei pasageri”, ne-a informat Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar la faţa locului se fac cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

În acest moment, traficul rutier se desfășoară dirijat, pe sensul de mers Caransebeş – Băile Herculane.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •