Trei vagoane de tren dezafectate au luat foc în gara din Caransebeş (UPDATE)

25510972 1504822082971365 1116948060 o

Astă-seară, în jurul orei 20.15, pompierii cărăşeni au fost anunţati că un incendiu izbucnit în gara municipiului Caransebeş. Magdalena Tocmelea spune că la faţa locului s-au deplasat de urgenţă trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detasamentului de Pompieri Caransebeş.

„Ajunse la locul incendiului, forţele de intervenţie au constatat faptul că incendiul se manifesta violent la trei vagoane de tren dezafectate. Avand în vedere intensitatea incendiului a fost solicitat în sprijin şi un al patrulea echipaj”, a mai precizat Tocmelea.

În momentul de faţă se lucreaza pentru lichidare. Din fericire nimeni nu a fost rănit, cele trei vagoane staţionau pe o linie secundară de cale ferată.

UPDATE, 4 aprilie, ora 10.00

Conform Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, incendiul a fost lichidat ieri, în jurul orei 23.15. „În urma cercetărilor efectuate a rezultat că incendiul a fost cel mai probabil cauzat de joaca copiilor cu focul. Cele trei vagoane au fost distruse în totalitate, iar incendiul s-a propagat şi la o construcţie care se afla la aproximativ trei metri de vagoane”, a precizat Magdalena Tocmelea, purtătorul de cuvânt al ISU „Semenic” Caraş-Severin.