Gheorghe Jenar s-a întors de unde a plecat, să-i fie alături lui Ionuţ Chisăliţă, preşedintele PSD Caraş-Severin

Gheorghe Jenar s-a întors de unde a plecat, să-i fie alături lui Ionuţ Chisăliţă, preşedintele PSD Caraş-Severin

Ionuţ Chisăliţă, preşedintele Organizaţiei PSD Reşiţa, a organizat o conferinţă de presă, la sediul partidului de pe George Enescu, prilej cu care l-a prezentat pe cel mai nou membru al organizaţiei pe care o conduce, Gheorghe Jenar. De fapt, este vorba de o revenire la matcă, cum remarca acesta.

Despre Jenar, senatorul PSD a spus: „Este unul dintre prietenii mei pe care îl am de foarte mult timp, un om extrem de apreciat în rândul reşiţenilor, împreună cu doctorul Jenar am plecat în echipă în primul meu mandat de preşedinte al PSD Reşiţa, când el a acceptat să vină alături de mine, în 2007, când a fost propunerea noastră şi a devenit vicepreşedinte al PSD Caraş-Severin. Între timp drumurile noastre s-au despărţit, însă astăzi mă bucur foarte mult că a revenit în rândurile noastre“.

Şi dacă tot vine vorba de plecări şi reveniri din partidele prin care a trecut Gheorghe Jenar, iată ce se  scria în luna aprilie 2019 pe site-ul unei alte formaţiuni politice din Caraş-Severin: „Familia Pro România crește! Prietenul nostru, Gelu Jenar – medic, s-a alăturat echipei PRO, profesioniștii fiind apreciați respectați și extrem de utili proiectului nostru constructiv. România are nevoie de…“.

Dar până la Pro România, Gheorghe Jenar a mai cochetat cu PP-DD, dar şi cu UNPR şi, bineînţeles, cu PSD. Doar la PNL nu a ajuns, timpul nu este încă pierdut, deoarece recunoaşte că profesia de medic este una liberală. Peste tot a fost primit ca prieten şi apreciat ca un om de calitate. În 2016 a candidat la Primăria Reşiţa pe lista UNPR, obţinând un număr de 1.287 de voturi cu peste 6.300 mai puţin decât actualul primar, Ioan Popa, şi candidatul PSD, Ioan Crina.

Astăzi, la revenirea în PSD, Jenar a avut un disacurs acid la adresa celor care, cândva, l-au primit cu braţele deschise: „Am plecat de la Pro România din aceleași motive pentru care cei care au înființat Pro România au plecat de la PSD, aceleași nemulțumiri s-au regăsit și la mine ca și nemulțumirile pe care le-au avut  membrii care au fondat acest partid. Vorbim de acei dinozauri care nu s-au mai conformat legilor și cutumei Partidului Social Democrat. Toată lumea mă va întreba de ce am ales social-democrația, pentru că sunt medic și medicii au o profesiune liberală, majoritatea, deși aici în Caraș și Reșița, medicii figurează, cred, mai mult la PSD. Am ales și pentru că vreau să fiu alături de oameni, care este și doctrina social-democrației, nu vreau să mă îndepărtez de ei, vreau să fiu în mijlocul lor, exact cum am spus când am candidat la primărie. Atunci am spus că voi fi un primar, pe vremea aceea, pentru oamenii din Reșița, nu-i voi neglija. Pentru cei din primărie acelaşi lucru l-am spus, însă ei au înţeles cu totul şi cu totul altceva și ca dovadă, dacă vă uitați pe platforma-program pe care am avut-o atunci, se regăsește întru totul în ceea ce a făcut domnul primar Nelu Popa.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •