Festivalul de teatru pentru copii „Estrada” de la Reşiţa, la o nouă ediţie

Festivalul de teatru pentru copii „Estrada” de la Reşiţa, la o nouă ediţie

După o perioadă grea, atât pentru lumea teatrului, cât și pentru bătrâni, adulți, tineri, copii, iată că, prin intermediului Teatrului DA, ne apropiem de zilele în care vom putea dansa, cânta și juca împreună. Cu multă bucurie și entuziasm, reprezentanții teatrului, împreună cu Primăria Municipiului Reșița, anunță organizarea celei de a doua ediții a festivalului de teatru pentru copii Estrada.

“Ne pregătim să organizăm acest festival prin care dorim să le oferim tuturor, dar în special copiilor, pe care îi și așteptăm înainte de începerea anului școlar, să facă cunoștință cu personaje de poveste nemaiîntâlnite”.

Așadar, toate teatrele care își doresc să joace la Reșița, într-un cadru prietenos și plin de veselie, în perioada 28 mai 2021 – 1 iunie 2021, sunt invitate să trimită, printr-un mesaj privat, un link/video cu spectacole de copii, în vederea participării la selecție.

Pentru mai multe aspecte legate de organizare sau orice alte detalii, Teatrul DA stă tuturor la dispoziție printr-un mesaj privat pe pagina de socializare.

Festivalul de teatru pentru copii „Estrada” a adus, timp de patru zile, povești și personaje nemaiîntâlnite în cadrul primei ediții, organizată în septembrie 2020. Trupe de teatru din Cluj, Galați, Brașov, Sighișoara și Reșița au venit în municipiul de pe Bârzava pentru a aduce zâmbete, bucurie, povești și personaje colorate, iar pe lângă spectacolele oferite, cei mici au mai putut participa la o serie de ateliere de dans, de magie sau lansări de carte.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − five =