Festivalul concurs „Tradiții cărășene“ a ajuns la faza finală

spectacol fetiva

Festivalul-concurs „Tradiţii cărăşene”, proiectul cultural de anvergură, organizat de Consiliul Judeţean Caraş-Severin, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Caraş-Severin (CJCPCT CS), la care participă formaţii şi interpreţi, creatori amatori, indiferent de instituţiile pe care le reprezintă, a ajuns la faza finală.

Așadar, în 3 octombrie 2022 vor fi evaluați concurenții înscriși la secțiunile poezie dialectală, teatru popular și coruri, la Cinema „Dacia“ din Reșița începând cu ora 16.30. Marți, 4 octombrie 2022 vor evolua cei de la secțiunile coregrafie și muzicală, Cinema „Dacia“, Reșița ora 16.30, iar în 6 octombrie 2022, este rândul celor de la secțiunea expoziții-colecții, eveniment organizat la Sala Polivalentă (Centrul Civic Reșița). Tot marți, vor fi jurijați și cei d ela secțiunea Gastronomie, la Casa Cununiilor (Centrul Civic Reșița), începând cu ora 12.00.

Spectacolul Folcloric și Gala Laureaților va avea loc în data de 6 octombrie, de la ora 17.00, la Sala Polivalentă (Centrul Civic Reșița), intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − eleven =