Elevii Liceului „General Dragalina” din Oraviţa vor continua cursurile online

elevi

Reprezentanţii instituţiei şcolare îi îndeamnă pe elevi să îşi continue cursurile în ciuda faptului că acestea au fost suspendate pe toată durata stării de urgenţă, cu ajutorul aplicaţiei 24edu.

Pe toată perioada suspendării cursurilor, toate cadrele didactice de la Liceul Teoretic ,,General Dragalina” vor desfășura activități didactice online, în special prin aplicația de Catalog electronic, unde vor fi postate zilnic materiale didactice, lecții, linkuri, teme, care să asigure parcurgerea conținuturilor din programa școlară planificate pentru această perioadă.

Se vor susține, de asemenea, lecții live la disciplina Matematică, prin resursele educaționale puse la dispoziție de proiectul CRED sau prin aplicația HANGOUT, elevii având avantajul interacțiunii directe cu profesorii.Diriginții și cadrele didactice primesc feedback de la elevi și prin intermediul grupurilor de pe rețelele de socializare Facebook, Messenger sau Whatsapp.

Părinții pot interacționa cu profesorii și diriginții atât prin mesajele aplicației de Catalog electronic cât și prin telefon