Coronavirus la Primăria Oraviţa!

primaria Oravita

Din cauza faptului ca un număr de cinci functionari publici ai Primăriei Oravița au fost testați pozitiv Covid 19, activitatea cu publicul a fost restricționată în perioada 5-8 octombrie 2020.

Pentru soluționarea problemelor urgente ale serviciului SPCLEP ORAVIȚA, cetățenii sunt rugați sa se adreseze Direcției de Evidenţa a Persoanelor Caraș-Severin, telefon de contact SPCLEP ORAVIŢA: 0746.231.910. Pentru alte probleme urgente, cererile vor fi depuse pe adresa de e-mail a primăriei Oravița, primariaorasuluioravita@gmail.com, sau la numărul de fax 0255-572.815. Detalii suplimentare pot fi obținute la numarul de telefon 0773.843.835.

„Taxele și impozitele locale pot fi achitate pe platforma online https://aplxpert.ro/ImpoziteTaxeContracte/PlataFaraAutentificare. În funcție de evoluția situației, vom reveni cu alte precizări. Suntem alături de colegele noastre de la SPCLEP şi de cele din Compartimentul dezvoltare, strategii si management de proiecte, care trec prin momente dificile, urându-le sănătate și însănătoșire grabnică”, transmite primarul Costel Dumitru Ursu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × three =