După cinci zile de căutări, scafandrii au scos din Lacul Gozna trupul bărbatului înecat

pompieri

Astăzi, 27 iulie, un echipaj de pompieri cărășeni, cu o autospecială de intervenție care are în dotare o barcă de salvare, două echipaje de scafandri din județele Olt și Gorj şi un echipaj Salvamont Gorj au început de dimineaţă căutările în Lacul Gozna, în cazul bărbatului din judeţul Timiş presupus înecat. La faţa locului s-a aflat şi o ambulanță SAJ CS cu medic. De această dată, a fost adus un scanner care să micșoreze aria de căutare a salvatorilor.

După câteva ore, scafandrii militari au extras trupul unei persoane adulte, de sex masculin. Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au efectuat cercetarea la fața locului în acest caz pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, care va stabili cauza exactă a decesului. Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Reamintim că duminică, 23 iulie, a fost cerut ajutorul prin apel 112 pentru căutarea unui bărbat, posibil înecat în lacul Văliug (la ponton Casa Baraj). Apropiații victimei de 31 de ani au declarat că l-au văzut pe bărbat intrând în apele lacului, dar acesta nu a mai ieşit la mal. Pentru căutări au fost solicitat ajutorul echipelor de scafandri din Arad, Timiş, Hunedoara, Olt și Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 13 =