Din nou handbal la Bocșa

minge-handbal

Asociația Club Sportiv Golden Kids Bocșa si-a reluat activitatea handbalistică în Bocșa după aproape un an de pauză. Până la venirea pandemiei cauzate de virusul Sars-Cov-2, la gruparea bocșeană și-au desfășurat activitatea în jur de 85 de copii, atât fete, cât și băieți. La reluarea activității s-au prezentat în jur de 20 de sportivi. Lucru îmbucurător este faptul că au început să vină la antrenamente tot mai mulți copii noi, atât fete cât și băieți.

Rezultatele grupării de pe malul Bîrzavei sunt notabile în scurta istorie a acesteia, participând în anii trecuți la diferite competiții. În sezonul 2021-2022, gruparea își dorește să participe în campionatul național de junioare și juniori III (copii născuți în anii 2007-2008), de aceea organizează selecție atât pentru copiii orașului Bocșa, cât și pentru cei din localitățile limitrofe.

„Am accpetat imediat propunerea antrenorului meu de a-l ajuta cu grupele de baby si minihandbal, fiind conștientă că sunt depășită ca și vârsta și nu mai pot juca decât în meciuri de verificare. Îmi place ceea ce fac și încerc să mă implic cât de mult și bine pot. Antrenorul mă sprijină ca să pot face antrenamentele cât mai atractive, mai ales că deja prin oraș și la școală copiii mă salută cu Bună ziua doamna!”, spune Popescu Cristina, antrenoare la Golden Kids Bocșa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 16 =