De săptămâna viitoare intră în vigoare noi restricții de circulație între Piața Republicii și pasajul Nera din Reșița

IMG 3931

Reprezentanții Primăriei Reșița au anunțat că începând de săptămâna viitoare, vor intra în vigoare noi restricții de circulație. Astfel, din data de 26 septembrie și până la finalizarea sectorului de drum, se restricționează circulația autovehiculelor între P-ța Republicii și pasaj Nera la o bandă de circulație, pe ambele sensuri de deplasare.

Tot de marți, vor începe și lucrările la infrastructura rutieră pentru proiectul de reabilitare a străzilor Timișoarei și Bârzăviței, pe sectorul de drum cuprins între intersecția str. Timișoarei cu str. Grădiște până la pasajul Intim. În vederea execuției acestora, se va restricționa circulația autovehiculelor în funcție de evoluția lucrărilor, la o bandă de circulație, pe ambele sensuri de deplasare. 

„Transportul public local de persoane se va desfășura pe aceleași trasee, iar accesul pentru stația de autobuz de la MOL se va realiza din fața stației de carburanți. Menționăm faptul că, pe măsura avansării lucrărilor în etapele următoare se vor extinde sau restrânge restricțiile. Pe această cale, solicităm tuturor șoferilor să sporească atenția în aceste zone și îi rugăm să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile polițistului rutier. Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere“, au transmis reprezentanții administrației reșițene.   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − four =