De la două, la şase luni de „hrană” pentru Poliţia Locală Caransebeş

politia locala

Un proiect de hotărâre care a suferit modificări faţă de forma iniţială în care fusese propus de Felix Borcean în ultima şedinţă a Consiliului local a fost cel privind aprobarea normei de hrană a personalului din cadrul Poliţiei Locale Caransebeş, pe o perioadă de două luni, respectiv noiembrie şi decembrie.

Amendamentul, ca această perioadă să fie prelungită la şase luni, a fost însă votat în şedinţă, iar edilul a declarat că, în urma discuţiei purtate cu directorul acestei instituţii, Florin Bojin, şi cu directorul economic al Primăriei, Horia Irimia, a considerat că aşa este firesc, ca această normă să se acorde doar până la sfârşitul anului.

„Din ianuarie, trebuie să vedem cum stăm cu banii, dacă vrem să continuăm sau avem alte obiective. Evident că şi eu îmi creionez o situaţie a bugetului cu ceea ce dorim să facem anul viitor, dar nu cred că este normal să acordăm această normă şi pe un exerciţiu bugetar viitor, aşa cum ar arăta el, mai bun sau mai rău decât anul acesta”, a mai afirmat Felix Borcean.