CSM Reşiţa, în faţa unui nou amical. Astăzi, rosso-nerii dau piept cu Universitatea Cluj

CSM Reşiţa, în faţa unui nou amical. Astăzi, rosso-nerii dau piept cu Universitatea Cluj

După testele cu Şoimii Lipova, FCU Craiova şi CS Hunedoara, CSM Reşiţa dă astăzi cel de-al patrulea examen amical al verii, în compania Universităţii Cluj, o colegă de eşalon cu pretenţii şi blazon. Jocul cu “şepcile roşii” fusese programat de fapt pentru miercuri, 29 iulie, dar greoaiele protocoale medicale impuse din cauza pandemiei au obligat cele două cluburi să amâne cu o zi disputarea partidei.

“S-a reprogramat pentru joi, deoarece atât cei de la Cluj, cât și noi am întârziat cu testele. Vrem să respectăm în totalitate acel protocol al MTS și FRF, nu este nicio problemă că jucăm o zi mai târziu. Sper totul să fie totul în regulă, să putem juca. La fiecare testare avem emoții, pentru că vrem să decurgă totul bine și să nu întrerupem pregătirile. Avem meciuri amicale bune, sper ușor-ușor băieții noștri să iasă din această stare de oboseală de după cantonament și să progresăm de la un meci la altul. Au fost trei meciuri de pregătire în care, chiar dacă nu au fost rezultatele dorite, s-au rulat mulți jucători, inclusiv cei de la Centrul de Copii și Juniori al clubului. Alex Pelici a dorit să-i vadă pe toți la joc și nu a pus accent pe rezultat. Echipa se pregătește bine și sunt câte două antrenamente pe zi. Antrenorul este mulțumit de randamentul băieților, așteptăm să înceapă campionatul. Am încredere în lotul de jucători, în antrenorul Alex Pelici că până când va începe campionatul vom corecta ceea ce nu facem bine”, a spus Cristian Bobar, preşedintele clubului CSM Reşiţa.

Întâlnirea CSM Reşiţa – Universitatea Cluj se va disputa astăzi, de la ora 17.00, pe teren neutru: pentru a nu efectua deplasări foarte lungi, cele două grupări s-au înţeles să joace undeva la jumătatea distanţei dintre Reşiţa şi Cluj. Din acest motiv, a fost aleasă arena “Michael Klein” din Hunedoara, acolo unde rosso-nerii au jucat şi precedentul meci de verificare. La finele săptămânii, mai exact sâmbătă, 1 august, rosso-nerii vor disputa la Reşiţa, pe stadionul Gloria, şi cel de-al cincilea amical: returul cu CS Hunedoara.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 0 votează
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Părerea ta contează, te rog comenteazăx
()
x