Consumul de alcool și drogurile, printre neregulile descoperite de rutieriști la șoferii cărășeni

ALCOOLTEST

Consum de alcool și droguri sunt două dintre neregulile descoperite zilele trecute de rutieriști la șoferii cărășeni. De exemplu, aseară, în jurul orei 20.54, polițiști de la Poliția Orașului Moldova Nouă au oprit pentru control, pe DN 57, în localitatea Coronini, un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani, din Moldova Nouă. Acesta a fost testat cu privire la consumul de substanțe psihoactive, aparatul Drugtest indicând rezultat pozitiv pentru trei substanțe psihoactive. 

Bărbatul de 28 de ani a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice, iar polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

În aceeași zi, la Bocșa, un bărbat de 38 de ani a fost depistat de rutieriști cu o alcoolemie de 0.66 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar din cercetări a rezultat faptul că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice, iar polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal în cauză. 

„Ieri, la ora 16.25, polițiști de la Poliția Orașului Oțelu Roșu au oprit pentru control pe strada Revoluției din oraș, un autoturism condus de un bărbat, care figura având dreptul de a conduce suspendat. 
Și în acest caz polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările. Polițiștii rutieri desfășoară zilnic, acțiuni pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de evenimente rutiere și pentru prevenirea victimizării prin accidente pe drumurile publice“, a declarat Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 13 =