Consilierii județeni cărășeni au aprobat bugetul propriu și pe cel al instituțiilor subordonate

consiliul judetean aprilie 1

Astăzi, pe ordinea de zi al Ședinței de Consiliul Județean, cel mai important proiect a fost cel legat de bugetul propriu și cel al instituțiilor subordonate. Ovidiu Rădoi, vicepreședintele CJ acondus această sedință și a ținut să precizeze că este un buget echilibrat, puțin mai mic decât anul trecut.

„Bugetul final este de 216.483.420 de lei. Sperăm să avem posibilitatea lunile următoare să facem o rectificare, în funcție de economiile pe care sperăm să le facem la anumite capitole, să mai putem să alocăm bani și pentru drumurile județene. În același timp trebuie să spun și faptul că pentru asistența socială a persoanelor din Caraș-Severin, Guvernul a alocat un procent mai mare decât anul trecut și datorită acestui fapt s-a diminuat diferența față de anul trecut a bugetului tota“, a explicat Rădoi.

Printre bugetele care au avut de suferit în acest an se numără cel al Direcției de Drumuri Județene, aici banii sunt insuficienți Rădoi a explicat faptul că unul banii pentru alocarea reparării drumurilor județene sunt insuficienți, pentru repararea drumurilor județene fiind alocați doar 8.550.000 de lei, din care jumătate sunt destinați pentru plata lucrărilor de deszăpezire din iarna trecută și perioada noiembrie-decembrie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × four =