La Moldova Nouă, concursul de arte plastice dedicat elevilor „Liber imaginației!”, a ajuns la cea de a V-a ediție

afis concurs de arte plastice5

Reprezentanții Casei de Cultură din Moldova Nouă au anunțat că anul acesta, concursul de arte plastice dedicat elevilor „Liber imaginației!”, a ajuns la cea de a V-a ediție.

„Pentru că am ajuns la o ediție specială… tema aleasă de această dată este „Casa de Cultură Moldova Nouă”. Pornind de la aceasta, vă invităm să surprindeți într-o pictură, într-un desen sau într-o lucrare grafică, felul în care vedeți Casa de Cultură. Deja un loc emblematic, probabil că nu mai e nevoie să adăugăm nici explicații, nici reguli. Susținem libertatea de a alege perspectiva în care o priviți, respectiv ce anume considerați că merită redat atunci când spunem Casa de Cultură Moldova Nouă. Tocmai pentru că interpretările pot fi și de această dată interesante, nu ne rămâne decât să dăm semnalul de concurs: „Liber imaginației!”, au transmis reprezentanții instituției.

Toți cei interesați să participe se pot înscrie gratuit, cu maximum trei lucrări, pe suport de hârtie, respectând formatul clasic A3 sau A4, la următoarele categorii de vârstă: 6-10 ani (clasele Preg. – IV), 11-14 ani (clasele V – VIII) și 15-18 ani (clasele IX – XII). Lucrările trebuie trimise la Casa de Cultură Moldova Nouă (str. 1 Decembrie 1918, nr. 2) până cel târziu vineri, 10 noiembrie 2023, însoțite pe verso de numele și prenumele participantului, vârsta, clasa, unitatea de învățământ și profesorul coordonator (dacă este cazul).

IMPORTANT! Finalizarea înscrierii împlinind toate aceste cerințe va reprezenta consimțământul participantului (reprezentantului participantului minor) în vederea participării la concurs, la comunicările ulterioare, dar și la utilizarea în scop promoțional de către Casa de Cultură Moldova Nouă a lucrărilor înscrise.

Toți participanții înscriși la concurs vor primi diploma concursului, la fel ca și coordonatorii lor. Ca de fiecare dată, cele mai bune lucrări din fiecare categorie vor fi recompensate și cu medalii, prin sprijinul oferit de Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă. Iar ca să adăugăm și o doză de noutate, așa cum ne place mereu, vom transforma lucrările din top 3 în… cărți poștale… într-un tiraj special ce va promova în plus numele autorilor.

Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 16 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + eight =