Concursul cu tematică de protecţie civilă „Cu viaţa mea apăr viaţa” și-a desemnat câștigătorii

concurs pompieri

La sfârșitul săptămânii trecute, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „SEMENIC” al județului Caraș-Severin, în parteneriat cu Inspectoratul Scolar Județean Caraș-Severin a organizat etapa județeană a concursului cu tematică specifică protecției civile „Cu viața mea apăr viața”.

Competiția s-a desfășurat în sala de sport a Colegiului Național „Mircea Eliade” din Reșița și a aliniat la start 12 echipaje de elevi: nouă la categoria gimnaziu și trei la categoria liceu. Câștigătorii la gimnaziu: Școala Gimnazială Târnova Câștigătorii la liceu: Liceul Teologic Baptist.

Concursul cu tematică de protecţie civilă „Cu viaţa mea apăr viaţa” reprezintă activitatea extraşcolară de pregătire a elevilor din învăţământul gimnazial şi liceal şi este organizat la nivel naţional de Ministerul Educaţiei şi Cercetării, cu sprijinul Ministerului Administraţiei şi Internelor – prin Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi al Ministerului Sănătăţii, Autorităţii Naţionale pentru Tineret şi  Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − 3 =