Concerte de orgă sub motto-ul „Canticum Pro Reșița – 250“ la Biserica „Maria Zăpezii“ din Reșița

orga biserica

Șirul evenimentelor organizate cu ocazia împlinirii a 250 de ani de foc continuu la Reșița este completat cu o serie de concerte susținute de Parohia Romano-Catolică „Maria Zăpezii“ din Reșița. Organizate împreună cu Forumul Democratic al Germanilor din județul Caraș-Severin și Asociația Germană de Cultură și Educație a Adulților Reșița, aceste concerte au debutat în data de 16 mai, protagoniștii săi fiind reșițenii Cristian Roșoagă, Christine Maria Surdu și Patrick Paulescu (organiști), precum și solo: Gheorghe Colța și Christine Maria Surdu.

Seria de concerte de orgă, sub motto-ul „Canticum Pro Reșița – 250“, pe orga Wegenstein din Biserica „Maria Zăpezii“, continuă cu cel de-al doilea concert care va fi susținut în 20 iunie de la ora 18.00, în Biserica Romano-Catolică „Maria Zăpezii“ Reșița, de organistul Denis Moldovan, absolvent al Facultății de Muzică și Teatru, Universitatea de Vest, Timișoara și Krisztián Kelemen, student la Facultatea de Muzică, Universitatea Szeged / Ungaria.

Partenerii acestui ciclu de concerte sunt Clubul Lions Onix și Societatea „Metarsis, activități și servicii de cultură urbană și artă contemporană” Reșița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven − 2 =