Cinci mandate de aducere pentru cei implicaţi în scandalul din „Katanga”

scandal

Poliţiştii reşiţeni au continuat cercetările în cazul sesizat prin 112 în data de 22 mai, în urma scandalului iscat în cartierul „Katanga” din municipiul Reşiţa, în urma căruia două maşini au fost vandalizate de un grup de persoane.

„Întrucât o parte dintre persoanele implicate au părăsit domiciliu, în cursul zilei de astăzi, 24 mai, au fost puse în aplicare un număr de cinci mandate de aducere față de persoanele implicate. Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița a confirmat începerea urmării penale față de cinci suspecți, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și distrugere”, ne-a informat Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Doi dintre dintre suspecți, un bărbat de 48 de ani și altul de 22 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați în fața judecătorului de drepturi și libertăți. Reamintim că în data de 22 mai au fost sesizate distrugerea parbrizelor și geamurilor laterale la două autoturisme precum și folosirea unei arme de foc, faptă care nu s-a confirmat până în acest moment al cercetărilor.