CEZ România și voluntarii Crucii Roșii Caraș-Severin îi ajută pe micuții de la Centrul de Zi Anina

voluntari

Cu ajutorul voluntarilor Crucii Roșii Caras-Severin, Cez România desfășoară campania „Un gest de bine nu e prea scump!“. Beneficiarii sunt micuții Centrului de Zi Anina, care, alături de voluntari, își fac temele și se joacă. De asemenea, timp de 17 zile, aceștia primesc o masă caldă pregătită de partenerul campaniei, restaurantul „MotiF – Sugar, Spice and Everything Nice“.

„Suntem implicați constant în acțiuni de sprijinire a grupurilor vulnerabile și de fiecare dată emoțiile care ne încearcă sunt sunt la fel de intense și satisfăcătoare. Dincolo de bucuria beneficiarilor, se creează un minunat efect de bumerang…dăruind, primești. Martin Luther King Jr. spunea că – Cea mai persistentă și urgentă întrebare a vieții este: ce faci pentru ceilalți? -, întrebare pe care ar trebui să ne-o adresăm cu toții, iar răspunsul ar putea fi cu adevărat revelator. Mulțumim din suflet CEZ și Crucea Roșie pentru că ne-au oferit oportunitatea de a ne alătura proiectului și a face un gest de bine. Noi toți, împreună putem genera un impact pozitiv în comunitatea noastră și mai important de atât, putem să aducem alinare și persoanelor defavorizate, că nu sunt singure! Sărbători luminate și pline de iubire tuturor!” , au spun ce de la MotiF.

„Anul acesta, lumea în care trăim s-a schimbat complet, dar legătura pe care o avem cu oamenii din comunitate și cu partenerii noștri a devenit și mai puternică. Știm că împreună putem mai mult decât separat, așa că ne-am unit fortele cu Crucea Roșie Romănă și cu clienții HoReCa, arătând că un gest de bine nu e prea scump”, a declarat Ondrej Safar, CEO CEZ Romania.

Ioan Silviu Lefter, Director General Crucea Roșie Română. spune că organizația este recunoscătoare partenerului CEZ pentru implicare: „Unul din efectele sociale imediate ale pandemiei este cresterea gradului de saraciei a persoanelor din medii defavorizate. Asigurarea hranei zilnice a devenit pentru cei nevoiasi cea mai mare provocare iar calitatea vietii acestora este grav afectata. Suntem recunoscatori partenerului nostru CEZ Romania care se implica, pentru a doua oara in acest an, in problemele comunitatii aducand speranta si alinare celor care au cea mai mare nevoie.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × three =