Casa de Cultură a Sindicatelor din Reșița este scoasă la vânzare. Care este prețul de pornire al licitației

casa de cultura resita

Administratorul judiciar al societatii debitoare U.C.M. Reșița SA a anunțat că scoate la licitație Casa de Cultură a Sindicatelor din Reșița.

Vânzarea este programată pentru data de 24 octombrie, iar în cazul în care licitația eșuează, următoarele licitații vor avea loc 31 octombrie, 7, 14. și 21 noiembrie, organizate la sediul administratorului judiciar Euro Insol SPRL din București, Str. Costache Negri nr. 1-5, et. 3, Opera Center Building, sector 5, pretul de pornire al licitatiei pentru valorificarea activului fiind de de 6.049.262 euro + TVA.

Participarea la licitatie este conditionată de achiziționarea caietului de sarcini al licitației în valoare de 2.000 lei + TVA, urmată de plata unei garanții de participare în valoare de 10% din prețul de pornire al activelor, adică virarea echivalentului în lei de la data plății a sumei de 604.926,20 euro, în contul de insolvență al societății UCMR S.A. – în reorganizare nr. RO79 BUCU 1332 2353 4186 6RON deschis la ALPHA BANK S.A. Publicațiile de vânzare sunt afișate pe http://www.euroinsol.eu/https://www.vf.ro/vf-insolvency/http://www.ucmr.ro/, si https://www.licitatii-insolventa.ro/, informații suplimentare se solicita la adresa de e-mail – office@euroinsol.eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + sixteen =