Caraş-Severin, un judeţ cu investiţii finanţate de CNI în valoare de 1,2 miliarde de lei

DANIEL SUCIU1

Prezent ieri la Reşiţa, ministrul Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu, a ţinut să remarce faptul că, în prezent, Caraş-Severin se situează între primele judeţe la proiecte finanţate prin Compania Naţională de Investiţii. Ministrul Suciu, ca un bun coleg de echipă cu liderul PSD, Liviu Dragnea, a ţinut morţiş să aducă în discuţie numele acestuia, despre care a spus că a creat şi a pus la punct, în 2013, Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Fără această precizare, cine ştie cum ar fi sunat informaţia!

„În judeţul Caraş-Severin se derulează investiţii de 1,2 miliarde de lei. Niciun alt program guvernamental nu a ajutat autorităţiile locale şi comunităţiile mai mult decât acest PNDL. Această sumă de bani se transpune în 279 de proiecte de investiţii în tot judeţul. Avem implementate 94 de obiective de apă şi canalizare, 55 de obiective de unităţi de învăţământ, 103 drumuri, 17 unităţi sanitare, şase poduri, 12 instituţii publice, opt proiecte de iluminat public“, a ţinut să remarce ministrul Dezvoltării Regionale.

Deşi spunea că nu a venit în Caraş-Severin în campanie electorală, Daniel Suciu nu s-a putut abţine şi s-a legat de adversarii politici: „Indiferent din ce spun supăraţii colegi din opoziţie, acest proiect de dezvoltare locală nu se va opri, aşa cum ne cer cei de la USR şi PNL, ci va continua, pentru că este cel mai simplu, cel mai uşor program de accesat de către autorităţiile locale.“