Campania de vaccinare a cadrelor medicale de la Reşiţa continuă

vaccinare

La Reșița, campania de vaccinare a cadrelor medicale este în plină desfăşurare. Ieri, 11 ianuarie, au sosit 72 de noi flacoane de vaccin anti-Covid-19, pentru imunizarea unui număr de 360 de persoane.

Roxana Bălan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Reșița, spune că vaccinarea personalului medical a început puţin după ora 9, întregul proces decurgând normal.

După ce săptămâna trecută a fost imunizat personalul medical din secţiile Unităţii de Primiri Urgenţe, Anestezie şi Terapie Intensivă, Anatomie Patologică, Pneumologie, Boli Infecţioase, precum şi cel al Centrului de Hemodializă, începând de astăzi se vor vaccina cadrele medicale din secţiie Cardiologie, Radiologie şi Imagistică Medicală, Pediatrie, Chirurgie, Urologie, Laboratorul de Analize Medicale, Medicină Internă I, Urologie, Diabet şi ORL.

„Tot în aceste zile vor fi imunizate, în cadrul centrului de vaccinare amenajat în incinta Staţionarul I al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, conform programării, şi personalul medical din reţeaua de medicină de familie, medicină şcolară şi asistenţă medicală comunitară, personalul din laboratoare, farmacii şi alţi lucrători din domeniul sănătăţii, precum şi personalul din serviciile stomatologice şi cel de pe ambulanţă“, a mai precizat Roxana Bălan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 5 =