Biker-Brummi Hilfe, din Germania, a venit cu ajutoare la Spitalul judeţean

3

Șapte TIR-uri încărcate cu ajutoare au ajuns sâmbătă, 1 iunie 2019, la Spitalul Județean de Urgență din Reșița. Este vorba de o importantă donație, constând în mobilier, echipamente și consumabile medicale. Ajutorul vine din partea Asociației „Biker-Brummi Hilfe“, o organizație neguvernamentală din Bremen – Germania.

Apotrivit comunicatului de presă al Spitalului judeţean, acțiunea de sâmbătă este rodul unei fructoase colaborări dintre „Biker-Brummi Hilfe“, MC Trust Reșița, Spitalul Județean de Urgență Reșița și Consiliul Județean Caraș-Severin.

„Biker-Brummi Hilfe“ este o asociație de motocicliști, între ei numărându-se și câțiva medici. Încă de la începutul înființării, membrii săi și-au propus să ajute cât mai multe spitale și centre pentru copiii din Europa de Sud-Est.

În urmă cu câteva luni, managerul Waldemar Murgu, împreună cu o parte din membrii „Biker-Brummi Hilfe“, au vizitat Spitalul Județean de Urgență Reșița, stabilind prioritățile acțiunii ce s-a concretizat sâmbătă.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Reșița a mulțumit pentru ajutor Asociației „Biker-Brummi Hilfe“ și  MC Trust Reșița,  precum și celorlalți factori implicați în reușita acestui eveniment: Consiliul Județean Caraș-Severin și Primăria Reșița.