Bătălia cărţilor se încheie la Primăria Caransebeş

batalia cartilor 1

Primăria municipiului Caransebeş şi Biblioteca Municipală „Mihail Halici” organizează miercuri, 7 decembrie, de la ora 16, în Aula „1 Decembrie 1918”, premierea participanţilor la a cincea ediţie a concursului „Bătălia Cărţilor”.

Activitatea s-a derulat în perioada ianuarie-decembrie, pe două categorii de vârstă, respectiv 11-13 ani (copii) şi 14-18 ani (adolescenţi). În această perioadă, participanţii au avut obligaţia să citească 10 cărţi şi să întocmească fişe de lectură la acestea, ne-a informat Mircea Moscovici, directorul bibliotecii.

Se vor acorda premii speciale pentru cele mai bune fişe de lectură şi pentru cea mai bună fişă de lectură a Cărţii anului, iar finaliştii, cei care au citit cele 10 cărţi, vor participa la un concurs-dezbatere „Convinge-mă să citesc!”. Cei care vor face cea mai frumoasă prezentare, vor argumenta mai convingător cartea preferată şi vor răspunde cel mai bine la întrebări, vor deveni cititorii anului: un copil şi un adolescent. De asemenea, se vor acorda premii de finalist şi de participare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × two =