Autorităţile judeţene mulţumesc cărăşenilor pentru comportamentul avut în perioada pandemiei

colegiu prefectural 2

Instituţia Prefectului – Caraş-Severin, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic“, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean, Inspectoratul de Poliţie Judeţeană, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră, precum şi Direcţia de Sănătate Publică, ţin să mulţumească cetăţenilor pentru gradul de responsabilitate de care au dat dovadă în perioada Stării de urgenţă şi în perioada de Stare de alertă care a urmat.

Mai mult decât atât, Cristian Gâfu, prefectul judeţului a transmis public un mesaj către populaţie: „Menţionăm că, în ultimele opt zile, în judeţul nostru nu a fost identificat niciun caz nou de îmbolnăvire cu COVID-19, iar acest rezultat, pe lângă rodul muncii exemplare depuse de autorităţi, se datorează în principal dumneavoastră, cetăţenilor judeţului, care aţi înţeles că numai conlucrând cu instituţiile statului şi respectând normele de prevenţie putem ţine sub control răspândirea Coronavirusului”.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu mai spune că „ţine acum de noi toţi să păstrăm ce am realizat până acum şi să continuăm să ieşim învingători din lupta contra COVID-19”.

Autorităţile fac în continuare apel la populaţie să respecte şi pe mai departe regulile şi să evite deplasările inutile, pentru a păstra acest trend pozitiv.

„Reamintim tuturor cărăşenilor că noi suntem aici pentru a fi în slujba dumneavoastră, pentru a vă proteja şi pentru a reuşi să trecem cât mai bine prin această pandemie. Dar acest deziderat nu se poate realiza fără aportul dumneavoastră, cetăţenii judeţului nostru, pe care vă rugăm să fiţi în continuare alături de noi, să ne respectăm reciproc şi să rămânem uniţi în lupta contra Coronavirusului, să păstrăm această stare de armonie între instituţiile Statului şi cetăţeni, aplicând principiul «bine faci, bine găseşti»”, a mai adăugat Cristian Gâfu.