Au început înscrierile pentru admiterea în şcolile de agenţi de poliţie

poliţie

O veste mult așteptată de către foarte mulți tineri a sosit: a fost aprobat calendarul admiterii pentru școlile de agenți si subofițeri de poliţie ale Ministerului Afacerilor Interne.

Astfel, persoanele care își doresc o carieră în poliția română și îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere începând de astăzi, până în 28 februarie. Sunt scoase la concurs 1.283 de locuri pentru Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina și 200 de locuri pentru Școala de Agenți de Poliție “Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca.

Depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare va avea loc până la data de 10 martie 2021, iar după încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate: evaluarea psihologică a candidaților, susținerea probei de evaluare a performanței fizice (18-24 martie) realizată în centrele regionale de selecție, dar și susținerea probei de verificare a cunoștințelor, la data de 27 martie. După parcurgerea acestor etape, urmează a se realiza examinarea medicală a candidaților rămași în concurs. Totodată, după fiecare probă, școlile vor publica pe site-urile proprii rezultatele obținute de candidați.

Datorită condițiilor impuse de pandemia de SARS-CoV-2, în acest an, indiferent de opțiunea aleasă, candidații vor fi repartizați, în vederea evaluării, pe centre zonale, în funcție de domiciliu. Pentru candidații din județul Caraș-Severin, evaluarea se va face la Școala de Agenți de Poliție “Avram Iancu” din Oradea. Toți cei care sunt interesați și care au domiciliul în județul Caraș-Severin își pot depune dosarul la sediul Inspectoratului de Poliție Județean, în fiecare zi, între orele 9-15, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Totate detaliile privind condițiile, actele necesare și probele de concurs se regăsesc aici: https://cs.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-de-invatamant/admitere-2021.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute zilnic de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, telefon 0255-50.21.20 – interior 0255/20120 şi pe site-ul https://cs.politiaromana.ro/ , secţiunea Carieră – Admitere 2021.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 5 =